De peste 16 ani, Saint-Gobain Glass Romania și Neomar Consulting colaborează pentru a efectua Studiul Anual de Analiză a Nivelului de Satisfacție a Clienților.

Ediția din 2024 a acestui studiu a continuat tradiția, acoperind un eșantion reprezentativ de clienți din 8 țări, inclusiv România. Informațiile esențiale au fost colectate într-un mod riguros și structurat, prin intermediul interviurilor de aproximativ 20-30 de minute, efectuate atât telefonic, cât și online. Aceste interviuri au acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv gama de produse, gradul de loialitate, performanța echipelor de vânzări și suport tehnic, calitatea serviciilor de customer service, eficiența logistică, evaluarea site-urilor web ale companiei, eficacitatea materialelor promoționale și informative, precum și impactul acțiunilor de marketing.

Rezultatele acestui studiu nu sunt doar cifre și statistici, ci oferă managementului de la Saint-Gobain Glass Romania o înțelegere profundă a nivelului de satisfacție și a nevoilor clienților. Acest instrument de evaluare constantă a performanțelor globale ale companiei este un pilon esențial în coordonarea activităților de marketing și vânzări, oferind o perspectivă valoroasă asupra percepției și cerințelor clienților.

Colaborarea de lungă durată dintre Neomar Consulting și Saint-Gobain Glass Romania demonstrează angajamentul comun pentru excelență și perseverență în domeniul cercetării de piață și al măsurării nivelului de satisfacție a clienților.