Referințe de la clienții noștri

VELUX România a contactat compania Neomar Consulting în 2012, pentru a achizitiona raportul cu privire la piata de invelitori pentru acoperis din Romania. Fiind impresionati de acuratețea studiului, ne-am decis să înceapem o colaborare cu Neomar Consulting pentru o cerectare complexă de piață complex pe unele din grupurile noastre de clienti tinta. (…) Cercetarea furnizata de Neomar Consulting a fost livrată la timp, completă și precisă, iar rezultatul final a depășit așteptările noastre.

VELUX RomaniaNoemi Ritea, (General Manager), VELUX Romania
Când am planificat intrarea ca producator pe piata din Romania, am găsit la Neomar toate informațiile cheie de care aveam nevoie (dimensiunea pietei, cotele de piață, comportament de consum, etc ). Informațiile furnizate au fost exacte, complete și livrate eficient.
Ruukki RomaniaMarian Pirvu, (Business Director), Ruukki Romania
Suntem foarte multumiti de colaborare și rapoartele lor acoperă aproape toate nevoile noastre de informații de cercetare de piata.
Brikston - Ceramica IasiEugen Ristea, (Marketing Director), Ceramica Iasi
Propunerea înaintată de Neomar Consulting a fost cu mult mai bine explicata și mai eficienta din punct de vedere financiar decât cele ale altor companii de cercetare de piață cu care am comunicat.
KAESER Kompressoren RomaniaRadu Garbea, (Managing Director), KAESER Kompressoren Romania
Eu pot recomanda cu incredere Neomar Consulting ca partener solid și de încredere. Firma este expert în acest domeniu și nu puteți găsi informații de piață mai bune cu privire la profile de oțel din România. Rapoartele sunt eficiente și oferă informații complete.
Gunnebo IndustriesRazvan Rucareanu, (Executive Manager), Gunnebo Industries

Scrisori de recomandare

Contacteaza-ne