Dezvoltare piete de export

Am realizat cu succes o serie de studii de piata pe tarile din spatiul Est-European (Ungaria, Serbia, Croatia, Bulgaria, etc) dar si alte tari (Turcia). Am dezvoltat mai departe tehnicile de cercetare a pietelor externe iar acum va putem ajuta si pe dvs. sa va extindeti afacerea.

Studiati piata inainte de a va implica in dezvoltarea exportului

Puteti vedea cu ajutorul nostru cat de mari sau de atractive sunt aceste piete de export, cat de intensa este concurenta si care sunt cele mai cautate produse.

Va ajutam sa identificati posibili parteneri comerciali

Inainte de a participa la un targ de profil, care necesita un buget semnificativ, va sfatuim sa analizati care ar putea fi posibilii parteneri comerciali. Cati sunt, unde sunt localizati, care este nivelul lor de interes?

Va putem pune la dispozitie baze de date cu potentiali parteneri externi. Va furnizam o baza de date detaliata cu sute de parteneri potentiali, special selectati pe specificul activitatii dvs.

Avantajele dvs. constau in precalificarea partenerilor externi. Care este metodologia acestor servicii? Pe scurt:

  1. Contactam telefonic pe toti potentialii clienti, prin consultanti profesionlisti vorbitori nativi ai limbii respective.
  2. Va furnizam apoi informatii detaliate cu privire la interesul lor pentru produsele dvs. si persoanele cheie de decizie si modul in care firmele respective ar dori sa colaboreze cu firma dvs.

Avantajele unui studiu corect realizat referitor la o piata externa noua

  1. Permite o dimensionare corecta a pietei
  2. Permite identificarea si dimensionarea segmentelor relevante si a niselor ce pot fi exploatate cu succes
  3. Permite identificarea celor mai potrivite canale de distributie
  4. Permite o stabilire realista a obiectivelor
  5. Permite o alocare optima a resurselor companiei (personal de vanzari, bugete de marketing) in corelatie cu obiectivele propuse

Contacteaza-ne