NeoMar - innovative marketing solutions
NeoMar - innovative marketing solutions

Știri

Servicii de cercetare de piață și consultanță de marketing

Știri2023-11-17T23:43:54+02:00

Neomar Consulting a finalizat editia a 3-a a studiului „Analiza pietei sistemelor fotovoltaice si a energiei electrice solare din Romania

Neomar Consulting are plăcerea de a anunța finalizarea celui de-al treilea raport anual privind "Piața sistemelor fotovoltaice și a energiei solare din România". Prezentarea Raportului Cea mai recentă ediție a analizei industriei fotovoltaice din Romania, intitulată „Analiza pieței sistemelor fotovoltaice și a energiei electrice solare din România, ediția 2024”, prima inițiativă de acest fel din Romania, aflata acum la a 3-a ediție consecutive, analizează în profunzime starea actuală a pieței sistemelor fotovoltaice și a energiei solare din România, oferind o examinare detaliată a dinamicii pieței, oportunităților de creștere și progreselor [...]

Analiza pietei produselor de panificatie in Romania

Acest raport analizeaza piata de panificatie din Romania punand accent pe tendintele in ceea ce priveste consumul de paine. Astfel datele prezentate includ statistici si estimari atat despre productia, livrarile si consumul intern, cat si despre importuri, exporturi si mediul concurential. De asemenea este prezentata o segmentare a consumului produselor de panificatie in functie de mai multi factori (forma, sortiment, ambalaj, marca, canale de vanzare). Pe langa tendinta si prognoza pe termen mediu a acestei piete prezentam totodata si profilele principalilor producători de panificație din România, informatii de mare interes.

Analiza pietei de bauturi din plante

Neomar Consulting a realizat in premiera un studiu despre analiza pietei de bauturi din plante din Romania. Ne-am dorit sa oferim o privire de ansamblu despre aceasta piata dar si sa analizam anumite aspecte importante in aceasta industrie. E bine stiut ca bauturile pe baza de plante reprezinta o alternativa la laptele de origine animala. Sunt prezentate astfel in raport bauturile in functie de continut (soia, migdale, orez, ovaz, etc), marimea pietei, informatii despre consum, despre importuri si despre cotele marilor concurenti din piata, tendinta de dezvoltare a acestei piete. [...]

Analiza pietei de rosii, suc de rosii si suc de mere in conserva – in Romania si EU

Neomar Consulting a finalizat un studiu despre analiza pietei de rosii, suc de rosii si suc de mere in conserva - in Romania si EU, o premiera pentru aceasta piata. Raportul ofera informatii despre marimea acestei piete la nivel national si al UE, o sinteza a importurilor si exporturilor, analiza preturilor si a categoriilor de produse. Sunt analzati principalii concurenti din piata, marii producatori locali si importatori si, nu in ultimul rand, sunt prezentate tendintele acestei piete in functie de factorii ce o influenteaza.

Piața cerealelor pentru micul dejun si a făinurilor de secara, in Romania

In premiera, Neomar Consulting a realizat un studiu de analiza a pietei cerealelor pentru micul dejun si a fainurilor de secara, in Romania. Studiul prezinta o imagine de ansamblu a acestei piete, dar totodata ofera statistici importante despre productia interna, despre importuri, exporturi si despre consumul intern. Sunt oferite corelatii intre piata fainurilor si cea a cerealelor pentru micul dejun, marimea pietei, segmentarea pietei in functie de factorii ce o influenteaza. De asemenea sunt analizate profilele principalilor producatori si premisele de dezvoltare a acestui important sector de piata.

Analiza pieței iaurtului și a untului din România

Un studiu pe care Neomar Consulting l-a realizat in premiera este cel despre analiza pietei iaurtului si a untului din Romania. Studiul prezinta corelatia intre productia de lapte si productia de iurt si unt. Sunt oferite informatii precum volumul productiei interne, a livrarilor interne, infomatii despe importuri, exporturi, despre consumul intern si despre mediul concurential. Fiind o piata in continua dezvolatare sunt prezentate si profilele principalilor concurenti si cotele lor de piata impreuna cu factorii care influenteaza aceasta piata, informatii de mare interes.

Analiza pietei de croissante si produse similare in foitaj din Romania

Neomar Consulting a dezvoltat, in premiera, un studiu de analiza a pietei de croissante si produse similare in foitaj din Romania. Datele oferite de studiu sunt statistici si estimari ale productiei interne, informatii despre importuri si exporturi, informatii despre consumul acestor produse. De asemenea este prezentata si segmentarea consumului produselor analizate in functie de diversi factori cum ar fi: forma, sortiment, ambalaj, marca. In acest sens sunt prezentate profilele principalilor producatori de astfel de produse, cotele lor de piata si o tendinta de dezvoltare a pietei.

Analiza pieței panourilor sandwich din Serbia

Neomar Consulting a finalizat Martie 2023, o noua editie a raportului sau axat pe piata panourilor termoizolante tip sandwich din Serbia. Neomar Cosulting a finalizat in 2023 o noua editie a studiului ce analizeaza piata panourilor sandwich din Serbia. Aceasta editie a studiului aduce atat o privire de ansamblu asupra evolutiei pietei panourilor sandwich din Serbia anului 2022 cat si informatii despre dimensiunea si segmentarea pietei, despre cotelele de piata ale principalilor concurenti si, totodata, informatii despre tendintele pietei.

Analiza pietei de panouri termoizolante – Ungaria

Informatii despre piata panourilor sandwich din Ungaria la nivelul anului 2022. Neomar Consulting a finalizat in Martie 2023, o noua editie a raportului sau axat pe piata panourilor termoizolante tip sandwich din Ungaria. Acest raport aduce informatii cheie despre dimensiunea pietei, despre importuri si exporturi, despre o analiza integrata a concurentei din aceasta piata si, de asemenea, informatii macroeconomice și tendințele pietei de panouri termoizolante.

Analiza pietei de panouri termoizolante din Romania

Am lansat editia 2023 a studiului despre analiza pietei panourilor sandwich din Romania. Neomar Consulting a finalizat o noua editie despre piata panourilor termoizolante tip sandwich din Romania, aducand prin acest raport informatii importante atat despre dimensiunea si prognoza pe termen scurt a pietei, cat si o analiza a concurentei si a cotelor de piata ale principalilor concurenti.

Analiza pieței materialelor de zidărie din Croația

Neomar Consulting a finalizat, in Aprilie 2023, un raport detaliat despre piata materialelor de zidarie din Croatia. Editia din 2023 a studiului aduce informatii actualizate la nivelul anului 2022. Studiul ofera o imagine mai clara despre dimensiunile pietei, trendul si jucatorii cheie. Faptul ca toate informatiile se afla intr-un singur document, accesibil rapid fac ca studiul sa fie usor de parcurs si ajuta la formarea unei imagini complete asupra pietei materialelor de zidarie.

Analiza pieței materialelor de zidărie din Serbia

Un nou raport despre materialelor de zidarie din Serbia. Adresandu-se atat producatorilor si importatorilor de BCA si de caramizi ceramice cat si altor investitori in domeniul materialelor de zidarie editia din 2023 a studiului aduce informatii actualizate despre piata materialelor de zidarie din Serbia, despre trendul pietei si despre cota principalilor jucatori de pe piata. Oferind o imagine clara despre dimensiunile pietei studiul ajuta la stabilirea de obiective realiste pentru perioada urmatoare si la ajustarea politicii de investitii in concordanta cu situatia pietei.

Go to Top