Echipa Neomar Consulting

Bogdan Funieru
Bogdan FunieruManaging Director
Fondator al Neomar Consulting. Absolvent de studii universitare economice cu specializare in cercetare de piata. A coordonat peste 350 de proiecte de cercetare în România, Bulgaria, Serbia, Croația, Ungaria și alte țări CEE.
20 de ani de experiență din care 15 ani în cadrul Neomar Consulting.
Alex Rusu
Alex RusuSenior Researcher & Project Manager
Specializat in implementarea de studii si sondaje de opinie cantitative.
Alex a coordonat numeroase cercetari cantitative si studii de analiza a satisfactiei clientilor. In echipa Neomar Consulting din 2013.
Mihai Dascălu
Mihai DascăluSenior Researcher & Project Manager
Consultant de cercetare de piață experimentat, cu aproape 20 ani de experiență anterioară în cercetare de piață, strategii de marketing, project finance și project management. Mihai este în echipa Neomar din 2021 și a coordonat numeroase proiecte de cercetare în domenii că turism, FMCG, construcții și infrastructură, energie regenerabilă, materiale pentru amenajări de interior, etc.
Milos Kovacevik
Milos KovacevikSenior Researcher - South East Balkans
Localizat la Belgrad, este specializat în cercetarea piețelor din Balcani: Serbia, Croația, Macedonia de Nord, Bosnia, Muntenegru.
Consultant de cercetare de piață experimentat, cu istoric demonstrat al activității în industria de marketing și cercetare socială. Peste 20 de ani de experiență profesională și peste 10 ani de experiență în analiză piețelor tehnice dar și FMCG din regiune.
Mădălin Staicu
Mădălin StaicuSenior Researcher & Project Manager
Consultant de cercetare de piață experimentat. În echipa Neomar Consulting din 2014. A coordonat numeroase proiecte de cercetare în domeniul materialelor de zidărie, prefabricatelor din beton, oțelului.
Mădălin este specializat pe studii atât pe piață din România cât și pe zona centrală și Est Europeană (Bulgaria, Serbia, Croația, etc)
Mihaela LucaExecutive Researcher
În echipa Neomar Consulting din 2014. Este specializată în realizarea de interviuri B2B de complexitate mediu-ridicată.
Mariana Foriș
Mariana ForișExecutive Researcher
În echipa Neomar Consulting din 2019. Este specializată în realizarea de cercetări și documentări B2B de complexitate mediu-ridicată.

Contacteaza-ne