Pentru realizarea acestui studiu inedit, Neomar Consulting a dezvoltat o metodologie noua care combina metoda unui interviu clasic cu aplicatiile mobile si dispozitivele electronice.

Practic cu ajutorul unei aplicatii mobile si a unui dispozitiv multizensorial MC350 am colectat informatii relevante din aproximativ 200 de clădiri de birouri din București, Cluj și Iași.

Informatiile colectate au fost reprezentate de parametrii de luminozitatetemperaturaumiditate si zgomot, esentiale pentru a determina ambianta preexistenta in vederea identificarii unor solutii necesare pentru cresterea nivelului de confort si implicit a productivitatii si sanatatii la locul de munca.

La nivel de esantion studiul a fost realizat pe doua categorii de respondenti:

  1. Impreuna cu firmele de arhitectura, cu ajutorul carora, pe langa masurarea parametrilor de confort, participantii au fost rugati sa raspunda si la un chestionar despre tipul de proiecte / aplicatii realizate in ultimul an si cerintele (specifice / nespecifice) beneficiarilor de astfel de proiecte.
  2. Impreuna cu firme din domenii diverse de activitate, reprezentatii carora au raspuns si la un mini chestionar despre nivelul de confort preexistent.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.