Aceasta noua editie a cercetării de piața in domeniul panourilor sandwich din Republica Moldova, relevă o creștere a pietei cu 6%, în 2019, față de anul 2018. Bazându-ne pe date consistente și credibile, putem afirma ca raportul nostru este, până în prezent, singurul raport disponibil despre piata de panouri sandwich din Republica Moldova.

Dar situația macroeconomică permite o creștere durabilă sau o stabilizare a acestei piețe? Tot ce putem dezvălui, pentru moment, este că raportul include și date istorice pentru perioada 2012-2019, astfel incat sa poata fi trasate si mai bine tendințele pieței și alte evoluții relevante.

Puteți găsi informații detaliate, în cadrul raportului, cu privire la următoarele subiecte:

  • Dimensiunea pieței panourilor sandwich
  • Concurență, cote de piață
  • Segmentarea pieței după tip, caracteristici tehnice etc
  • Analiza importurilor și exporturilor
  • Analiza detaliată a celor mai importanti jucatori pe piața de panouri sandwich
  • Informații macroeconomice

Mai multe informații despre conținutul cercetării pe pagina produsului sau în broșura acestuia.

Avand o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetarii de piata și cu peste 65 de studii efectuate numai în sectorul ce tine de piata panourilor sandwich (pe piețe diferite, mai ales în ceea ce priveste țările din Europa Centrala si de Est), oferă companiei Neomar Consulting dreptul de a sugera cu tărie că nu puteți găsiți un raport mai bun! De fapt nici nu este disponibil un alt raport!

Pentru informații detaliate despre analiza noastră, puteți accesa webshop-ul Neomar!