Neomar Consulting a finalizat in urma cu cca 2 saptamani proiectul de Analiza Distribuitorilor de Invelitori pentru Acoperis ce analizeaza ofertele si performanta comerciala a dealerilor de invelitori.

10 avantaje unice ale acestui proiect de Mystery Shoping:

  1. Comparati preturile si serviciile oferite pe piata. Vedeti cum e pozitionata marca Dvs/ alaturi de altele in raport cu preturile produselor si serviciile dealerilor.
  2. Cuprindere globala a pietei. Studiul cuprinde un esantion de  dealeri reprezentativ la nivel national. Numarul de oferte primite si analizate este cu mult peste ceea ce se poate colecta si analiza, cu resurse rezonabile, de catre personalul intern.
  3. Pozitionare marci. Vedeti de ce (nu) recomanda dealerii marca Dvs. si care sunt marcile recomandate impreuna cu aceasta.
  4. Analiza performanta dealeri. Vedeti cat de competitivi sunt dealerii Dvs. comparativ cu altii din punctul de vedere al performantei comerciale.
  5. Fidelitate dealeri. Cati din dealerii Dvs. recomanda aceste produse clientilor? Toti dintre ei sau numai o parte? Si daca va recomanda alaturi de alte marci, recomanda marca Dvs. ca solutie scumpa, ieftina sau comparabila?
  6. Cum arata ofertele pt produsul Dvs? Sunt complete, se specifica termenii de garantie, proprietetile produselor? Se comunica toate avantajele clientului? Este marca reprezentata corespunzator si din punct de vedere vizual?
  7. Sunt dealerii punctuali? Isi respecta angajamentele de trimitere a ofertelor catre clienti?
  8. Ofera dealerii si accesorii sau produse complementare? Daca da, ce marca? Se valorifica posibilitatea de a oferi clientului atat un sistem complet cat si de a vinde mai mult?
  9. Se comunica de catre dealeri informatii confidentiale? Sunt cumva comunicate clientilor informatii de uz intern cum ar fi calculatoare de pret, liste de preturi dealer, grile de discount, etc?
  10. Studiul ofera un set de masuri concrete si aplicabile imediat  de imbunatatire a activitatii! Alaturi de raportul propriu zis, va oferim si o serie de recomandari personalizate pentru imbunatatirea activitatii dealerilor proprii.

Nu lasati la voia intamplarii modul in care sunteti reprezentati!

O monitorizare periodica a canalelor de distributie permite o dezvoltare durabila a performantei comerciale si o crestere a conversiei clientilor.