Isi vor reveni lucrarile de constructii de locuinte? Raspunsul il da noul studiu al companiei Neomar Consulting ce contine o analiza 360⁰ a acestui sector, contine majoritatea indicatorilor statistici relevanti si traseaza o prognoza pe termen mediu a acestui sector. 10 beneficii unews_img_87nice ale acestei analize:

  1.   Un raspuns documentat la problemele actuale. Contine un set complet de date care sa raspunda la intrebarea: Ce se va intampla cu sectorul constructiilor din Romania in perioada 2012-2015?
  1.   Economie de timp – contine intr-un singur document toti indicatorii statistici relevanti despre sectorul constructiilor din Romania
  1.   Analiza conjugata a tututor factorilor care influenteaza evolutia sectorului de constructiiinclusiv a situatiei macroeconomice, tranzactiilor imobiliare, veniturilor populatiei, constructiilor in regie proprii si a altor factori.
  1.   O analiza 360° a cererii de locuinte din Romania, incluzand toate aspectele relevante (surse finantare, nevoi, venituri, factori demografici, cerere solvabila, etc)
  1.   Economie de resurse financiare. Pretul modic al studiului va ofera un avantaj de cost important in comparatie cu sintetizarea acelorasi informatii prin resurse interne.  Au fost investite peste 300 de ore de munca in culegerea, diseminarea, analiza si prelucrarea datelor.

Cum sa comandati studiul? Pentru a achizitiona studiul, va rugam completati si trimiteti formularul de comanda disponibil in brosura studiului. Tot acolo puteti gasi si informatii suplimentare.

  1. Statistici pe scurt despre principalele materiale de constructii din Romania (ciment, materiale de zidarie, invelitori acoperisuri, materiale termoizolante, etc)
  1. Analiza investitiilor din sectorul public, inclusiv fonduri europene si impactul lor asupra pietei constructiilor.  Perspectivele de dezvoltare ale pietei prin prisma acestui sector
  1.   Prognoza pe termen mediu (2012-2015) a evolutiei probabile a sectorului de constructii
  1.   Date actualizate permanent. La data aparitiei (Oct. 2011, datele sunt actualizate la nivelul S1 2011. Clientii studiului beneficiaza de actualizari trimestriale ale unor informatii din studiu si in 2012 (Ianuarie, Aprilie, Iulie).
  2. Preluati cu usurinta datele in documente interneClientii studiului beneficiaza un set de date si in format editabil (Excel, Word) pentru realizarea rapida a unor documente, rapoarte sau prezentari proprii .