Venim in sprijinul Dvs. in luna August 2011 cu consultanta gratuita axata pe serviciile de studiere a satisfactiei clientilor. Puteti beneficia gratuit de raspunsuri si consiliere profesionala pe urmatoarele chestiuni:

  Necesitatea unui proiect de studiere a satisfactiei clientilor

 Cum trebuie derulat corect si eficient un astfel de studiu?

 Cati clienti trebuie analizati? Determinam impreuna esantionul potrivit.  

 Cum se realizeaza un chestionar corect? Va dam cateva idei si principii de lucru.

 Cum se pot folosi, in mod concret, rezultatele studiului, pentru cresterea performantelor companiei?

 Exemple si studii de caz (raport, chestionar, etc).

De ce aceste porti deschise?

Dorim astfel ca sa evitam repetarea unor erori de tipul celor semnalate in studiul pe care tocmai l-am realizat.  Evident, aceste servicii de consultanta sunt gratuite luna August. 

Cum puteti beneficia?

Serviciile de consultanta se acorda gratuit, prin intermediul unor intalniri directe la sediul companiei noastre sau prin telefon sau internet. 

Intalnirile trebuie programate in prealabil. Pentru programare, va rugam folositi formularul de contact de pe site-ul nostru.  

Precizari suplimentare. Pentru a asigura accesul mai multor companii la aceste servicii de consultanta gratuita, exista o limita de 3 ore de consultanta / companie care pot fi acordate gratuit. Aceasta oferta nu are o valoare contractuala iar Neomar Consulting isi asuma dreptul de  suspenda oricand aceasta oferta sau a refuza furnizarea acestor servicii gratuite anumitor companii, fara a justifica motivele acestei decizii.