In cursul lunii septembrie, in cadrul companiei noastre s-au derulat cel putin 3 proiecte interesante:

velux 1Velux – Mystery Shopping

Velux Romania, liderul pietei ferestrelor de mansarda din Romania si client traditional al Neomar Consulting, a derulat prin intermediul nostru un studiu de Mystery Shopping avand urmatorii parametri:

  • 45 de dealeri de ferestre de mansarda abordati
  • Un singur scenariu
  • Vizite face-to-face ale clientului anonim la showroom (in locatia dealerului, in timpul programului normal de lucru)

In urma studiului au rezultat concluzii interesante cu privire la modalitati de imbunatatire a serviciilor comerciale si promovare a ferestrelor de mansarda Velux.

Opinia persoanelor fizice legata de materialele de zidarie.

181013031028La  solicitarea unui producator de materiale de zidarie, Neomar Consulting a derulat in cursul lunii Septembrie 2015 un studiu vizand preferintele persoanelor fizice in raport cu solutiile constructive disponibile pentru edificarea unui zid. Astfel, au fost studiate urmatoarele categorii:

  1. Clientii de materiale de constructii pentru locuinte noi– persoanele fizice ce si-au construit in ultimii 2 ani o casa in antepriza sau regie proprie
  2. Beneficiarii de constructii noi in mod indirect – persoanele fizice ce si-au achizitionat in ultimii 2 ani o locuinta noua realizata de catre un dezvoltator imobiliar (sub forma de apartament in bloc sau casa tip duplex / triplex / locuinta insiruita)

Obiectivele studiului au vizat identificarea preferintelor, perceptiilor in raport cu materialele de zidarie cunoscute  (BCA, blocuri ceramice, beton, lemn) si a deciziilor de achizitie luate de client pe baza acestor preferinte in ceea ce priveste achizitia sau constructia unui imobil.

Kaeser Compresoare Romania – un nou studiu de satisfactie a clientilor

Kaeser-DSDX302-Air-CompressorKaeser Compresoare Romania, liderul pietei solutiilor de aer comprimat din Romania a continuat seria colaborarii cu Neomar Consulting prin realizarea si in 2015 a studiului anual de satisfactie a clientilor. Cercetarea s-a derulat 100% online, pe un esantion de clienti reprezentativi ai companiei si utilizand o metodologie special adaptata de catre Neomar Consulting. Rata de raspuns la chestionare a depasit 40%, permitand clientului derularea eficienta a acestui proiect din punct de vedere al bugetului investit si informatiilor colectate.