În urma succesului inregistrat de studiul realizat de Neomar Consulting in Romania si a creşterii interesului pentru informaţii privind pietele vecine Romaniei, Neomar Consulting a realizat in primul semestru al anului 2012 o cercetare de piaţă axata pe piata de panouri termoizolante din tarile Eurpopei de Est. Scopul companiei noastre a fost de a oferi statistici utile centralizate cu privire la panouri sandwich si tabla cutata din regiune. Raportul nostru a fost finalizat la mijlocul lunii iunie 2012. Principalele avantaje – care sunt motivele sa cumparati aceasta cercetare?

  • Analiza integrata regional. Aceasta este singura analiză cuprinzătoare disponibila în prezent pe piaţa panourilor tip sandwich în regiunea Europei de Est. Nu veti gasi cu siguranta un raport mai bun.
  • Extins. Peste 100 de companii analizate pe parcursul raportul nostru (o medie de 15-20 companii / tara)
  • Echipa experimentata de consultanti. Avem mai mult de 6 ani de experienţă în cercetarea pietei panourilor termoizolante din Romania. Fiecare piaţă a fost investigata cu ajutorul unor consultanti vorbitori nativi ai limbii locale – prin urmare am eliminat barierele de comunicare.
  • Concurenta verticala este analizata. Atat panourile sandwich dar si tabla cutata suntprezentate în raportul nostrum.
  • De incredere. În fiecare an, ne sprijinim clientii cu informatii relevante. În România lista de clienti pentru studiul in domeniul panourilor de tip sandwich include: Ruukki România, Lindab România, Kingspan, Megaprofil (Joris Ide), Arcelor-Mittal Constructions, Kingspan şi multi alti concurenti locali.
  • Perspectivă regională şi locală. Obţineţi o imagine de ansamblu completă a pietei regionale şi puteti realiza un zoom pentru a obţine o imagine mai clara pe o anumită ţară sau regiune.
  • Investitie excelenta. Fiecare raport regional conţine informaţii care rezultă din mai multe de ore de lucru, analiză şi interviuri. Veti gasi un set relevant de statistici cu privire la piata construcţiilor şi cifre relevante cu privire la importurile şi exporturile în/din fiecare ţară. Sincer vorbind, nu veţi găsi o ofertă mai avantajoasa nici dacă încercaţi să obţineţi un raport similar prin personalul propriu sau dacă ati recurge la o altă agenţie de cercetare.

Pentru a comanda acest raport vă rugăm să analizati brosura proiectului. Informatiile sunt disponibile in limba engleza si partial si in limba romana.