Neomar Consulting a continuat traditia inceputa in anul 2006 si a realizat si in acest an studiul in domeniul invelitorilor pentru acoperisuri (tigla metalica, tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica, tigla din beton, tigla ceramica, sindrila bituminoasa si placi ondulate bituminoase). Raportul este rezultatul a peste 3 luni de munca, peste 60 de interviuri directe, peste 1000 de discutii telefonice si numeroase ore de analiza si sinteza.

La editia desfasurata in 2011 au participat aproximativ 50 de producatori si importatori de invelitori pentru acoperisuri din Romania.

Studiul va ofera informatii referitoare la:
o    Dimensiunea valorica si cantitativa a pietei de invelitori per total si pe segmente (tigla metalica, tigla din beton, tigla ceramica, sindrila bituminoasa si placi ondulate bituminoase) pentru anul 2010 si estimari pentru anul 2011
o    Segmentarea vanzarilor pentru fiecare sortiment de invelitoare
o    Cotele de piata (valorice si cantitative) ale principalilor furnizori de invelitori in anul 2010
o    Repartizarea vanzarilor pe regiuni geografice per total si pe segmente
o    Repartizarea vanzarilor pe canale de distributie, total si segmente
o    Alte informatii economico-financiare si analize referitoare la principalii furnizori de invelitori 

Raportul aduce de asemenea si o analiza de ansamblu a industriei constructiilor din Romania. Astfel, va putem sprijini pentru a va face o imagine de ansamblu si asupra perspectivelor pietei constructiilor in general si a celor rezidentiale in particular ca si precursor al cererii pentru invelitori. 

Pentru mai multe detalii, informatii suplimentare cu privire la acest studiu va rugam sa contactati pe:
Cristina Brian – responsabil proiect
Tel :  021-313.68.18 – office@neomar.ro
Mobil : 0728.089.527