Succesul in vanzari e dat de calitatea bazelor de date cu potentiali clienti.

De ce sa pierzi timp cu realizarea bazelor de date cand poti sa folosesti acelasi timp utilizand bazele de date?

Neomar Consulting va ofera baze de date cu potentiali clienti, 100% personalizate si  verificate.

Selectam pentru Dvs. doar potentialii clienti relevanti…

Va furnizam doar companiile care….
 au un anumit domeniu de activitate  au un anumit numar de angajati (minim, maxim, intr-un interval)  au o  anumita cifra de afaceri (minima, maxima, intr-un interval)  folosesc un anumit produs /serviciu  se afla intr-o anumita arie geografica
…si alte criterii pe care le vom conveni impreuna.

…pe care apoi ii profilam in functie de caracteristicile lor!

Pentru ca agentii Dvs. de vanzari sa nu piarda timpul cu clienti irelevanti, va furnizam informatii cu valoare adaugata despre fiecare companie. Intrebarile de precalificare se pot referi la:   modul de utilizare a unor produse/servicii;   disponibilitatea de a incerca produse/servicii noi;   planuri de extindere pentru viitorul apropiat, etc.   furnizorii companiei (informatii despre competitori);   produsele/serviciile folosite (nevoile clientilor);   frecventa de cumparare si cantitatea comandata; Astfel veti contacta in primul pe cei care prezinta un grad sporit de interes.

Avantajele unei baze de date 100% personalizate si verificate

Mergeti la tinta ! 1. Personal de vanzari mai motivat si mai eficient  Agentii Dvs. de vanzari nu mai pierd timp cu identificarea clientilor sau vizitand clienti care nu prezinta un potential ridicat de colaborare. Mergeti la tinta: oferiti agentilor o baza de date care sa le permita contactarea imediata a unei companii si demararea imediata a ciclului de vanzare. 2. Eficienta ridicata a campaniilor de marketing  Derulati campania doar pe publicul tinta. In felul acesta puteti masura in mod obiectiv eficienta a acestor campanii si va puteti ajusta strategiile in functie de raspunsul pietei. Derularea unor campanii pe o baza de date inadecvata va poate oferi un feedback inselator cu privire la propunerea pe care o faceti clientilor. 3. Acoperire mai buna a pietei  Deseori, furnizorii de baze de date nu detin un set de inregistrari exhaustiv, care sa garanteze faptul ca veti acoperi o buna parte din piata. Neomar Consulting va poate asigura acest lucru.